Transport Persoane Moldova – Italia

Transportul Internațional de persoane este principala activitate a firmei Globus Reisen. Ne străduim permanent să ne imbunătățim serviciile astfel încât să asigurăm clienților noștri călătorii cât mai placute și confortabile indiferent de destinație.
Compania GlobusReisen vă propune curse regulate Moldova-Italia-Moldova cu autocare Mercedes și Setra :

Confort   stelestelestelestele
acblack dejunblack dvd wcblack wifi-black tvblackstewardesablack

Plecare din Chisinău în fiecare Joi ora 06:00 AM, mun. Chișinău strada Alba Iulia 5/1(oficiu). Pentru mai multe informații apelați +373 69 230 333

Stimați Călători, acum aveți posibilitatea să rezervați bilete online direct de pe site sau la numerele de telefon (+373)69 230 333 pentru Moldova, (+40) 746 677 201 pentru România și (+393)38 91 28 80 94 pentru Italia. În cazul rezervării online, unul din operatorii noștri vor lua legatura cu Dvs. pentru confirmare.
Vă rugăm să anunțați orice amânare sau renunțare la călătorie cu cel puțin o săptamână înainte de data plecării.
Biletul trebuie păstrat pe tot parcursul călătoriei. Biletele pierdute sau furate nu pot fi înlocuite. Biletul de călătorie  nu este transmisibil și trebuie prezentat personalului societății sau organelor de control.
În cazul întreruperii transportului din vina călătorului, biletul de călătorie iși pierde valabilitatea, iar contravaloarea acestuia nu se returnează.
Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare călătoriei :
– Pașaport Biometric R. Moldova și minim 500 de euro sa aveți la Dvs. pentru a arăta controlului vamal în cazul când vă va cere să arătați dovada mijloacelor financiare suficiente pentru călătorie.
– Buletin sau Pașaport Românesc
– Asigurare medicală
– Împuternicire de la notar pentru însoțitorul minorilor
Pentru posesorii de Pașaport Biometric MD, adițional pot fi cerute urmatoarele acte:
– Biletele pentru călătoriile ce urmează a fi făcute și biletele pentru retur
– Rezervarea de cazare
– Scrisoarea de invitație în cazul vizitei private, conferințelor
– Certificatul de admitere într-o instituție de învățămînt în cazul studiilor etc.
În prețul biletului sunt incluse bagaje cu greutatea maximă de 30 Kg plus bagajul de mână . Bagaje cu greutate mai mare de 30 Kg vor fi taxate suplimentar.
Firma nu-și asumă răspunderea pentru eventualele dispariții, deteriorări, înlocuiri ale bagajelor (inclusiv răspunderea vamală) sau pentru lucrurile uitate în autocar.
Cei care conduc autocarele noastre sunt șoferi profesionişti cu o experienţă bogată de sute de mii  kilometri parcurși și cu o calificare ridicată, care reprezintă foarte bine valorile proprii ale Companiei Globus Reisen. Pe lângă abilitățile de comunicare și amiabilitate – 2 calități pe care trebuie sa le aibă obligatoriu șoferii noștri – ei trebuie să cunoască și turism. Astfel șoferul cu ușurință vă va îndruma spre Turnul din Pisa , va putea să recomande cel mai bun restaurant din Milano sau să povestească câte ceva despre monumentele din Roma.

La fiecare călătorie Compania GlobusReisen vă oferă gratuit cafea, ceai și un pranz în România!

Calatoriile se efectuează fără înnoptare. Firma nu iși asumă responsabilitatea pentru eventualele întârzieri datorate timpului nefavorabil, a traficului sau a așteptărilor în vămi.