Despre Noi

Înființată în 2005, compania de transport internaționala de persoane și mărfuri „Globus Reisen SRL”, dispunem de o experiență bogată în domeniul transportului de persoane, colete, încărcături marfare naționale și internaționale. De 12 ani activăm în țări precum Italia, Austria, Slovenia, Ungaria, Romania și multe altele.

O călătorie lungă  cu autocarul este o adevărată provocare iar confortul și siguranța pasagerilor este pe primul loc pentru compania Globusreisen de aceea punem la dispoziția clienților cele mai moderne și sigure autocare : Mercedes și Setra, toate dotate cu sistem de climatizare independent, scaune confortabile rabatabile cu tetiere, toaletă, frigidere, LCD-uri, DVD, radio CD, cafetieră, mini-bucătarie, cușeta de odihnă pentru șofer, telefon, etc.

Compania Globus Reisen se marcă prin profesionalism – răspundem cu eficiență necesităților  ale clienților noștri printr-o informare corectă și rapidă, flexibilitate, receptivitate – suntem deschiși sugestiilor și cererilor clienților noștri, încercînd să compunem împreună un model organic de afacere, în care ambele părți să creeze un parteneriat durabil.

Profesionalismul Globus Reisen se caracterizează prin :
– Respectul față de fiecare client.
– Asigurarea  condițiiilor favorabile de transport.
– Garanția calității serviciilor oferite.

Putem rezuma serviciile Globus Reisen  în trei cuvinte definitorii SIGURANȚĂ, CONFORT ȘI EFICIENȚĂ.

Pentru mai multe informații contactează-ne

Dacă aveți vreo întrebare sau sugestie/reclamație privind activitatea noastră, scrieți-ne mai jos și noi vă vom raspunde în cel mai scurt timp.